onsdag 15. mai 2013

Meld deg på en av Ung i Kor sine korsommerskoler!

Ung i Kor arrangerer årlig korsommerskoler rundt om i landet. Korsommerskolene har forskjellige profiler og temaer men likt for alle er at de holder en høy kvalitet med profesjonelle og inspirerende instruktører.



Korsommerskolene er landsdekkende tilbud og husk at du kan melde deg på en korsommerskole i en helt annen del av landet enn der du bor. Her får du en oversikt over hva som skjer i de forskjellige regionene:

VestKos13, blir arrangert på Sunnhordland Folkehøgskule 6.-10.august 2013 med instruktørene Iva Buch Romme, Bodil Lunde Rørtveit, Unni Løvlid og Ingegjerd Kannelønning Kolstad. 

På VestKos kan du også lære å dirigere: Dirigentkurset er en innføring for ungdom med korerfaring som vil prøve seg i dirigentrollen. Instruktør på kurset er den erfarne kordirigenten Gro Espedal, bla kjent fra Bjørgvin jentekor og Volve Vokal. Kurset har få plasser og høy grad av personlig oppfølging og tilrettelegging. Kurset er en flott innføring i direksjonens univers og et viktig satsningsområde for å legge til rette for dyktige kordirigenter også i fremtiden.

VestKos13 er for alle sanginteresserte unge født mellom 1993 og 2002 og du må melde deg på før 17.mai! 

...

SommerSangUka, 5.-9.august, som arrangeres av Ung i Kor Midt på Torshus folkehøgskole i Orkdal. I år er temaet Pop! 1960-2013. Du kan være med og synge klassiske poplåter fra 60-tallet og frem til i dag av srtister som Beatles, Beach Boys, Queen, Madonna, Nirvana, Lady Gaga, og mange flere! 

Årets workshops er:
- POP! På norsk
- POP! The Voice
- POP! Groove it

I tillegg til workshops får sommersangerne lære mer om koring og harmonisering, låtskriving, koreografi, akkompagnement, sceneformidling, samspill, noter og mikrofonteknikk. 

Du finner priser og detaljerte tider på linken ovenfor. For å melde deg på SommerSangUka, klikk her! 

....

NORDKOS 2013 blir arrangert på Musikkonservatoriet i Tromsø 7.-11.august med innkvartering på Bjerkaker skole. Nordkos varer i fem dager og har et fullspekket program. Det er tre forskjellige workshops med spennende tema og i tillegg til aldersbestemte workshops er det felleskor og undervisning i musikkteori. Vi tilbyr også individuell sangundervisning til de som ønsker det. Nordkos avsluttes med en konsert hvor vi viser frem hva vi har jobbet med.

Workshops:
- Fimmusikk med Wenche Maria Jentoft
- Rytmisk vokal 13-15 år med Cecilie Giskemo
- Rytmisk vokal 16-20 år med Anika Köse

Utover dette blir det felleskor med Birger Nilsen som også kommer til å spille piano og undervise i teori. Detaljert informasjon finner du på Ung i Kor Nord sin hjemmeside og påmelding skjer her før 1.juni!

...

Den siste korsommerskolen, KOS, arrangert av Oslo Barne- og Ungdomskorforbund blir arrangert på Kyrkeruds Folkhögskola i Årjäng, Sverige, 5.-10.august. I løpet av denne uka deltar sangerne i korworkshops med dyktige instruktører, får undervisning i musikkteori i smågrupper og kan bli med på SUPERKOS og masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en hentekonsert for foreldre, venner og familie lørdag 10.august. Instruktører for i år er Wenche Losnegård, Anja Eline Skybakmoen, Therese Lech samt Celine Rudsli - dans og Eiolf Ødegård - piano. 

Påmelding til KOS i Årjäng skjer før 1.juni her!

Er du fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut denne videoen her: 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar